Despre ZIEN

zien

Zien a aparut din dorinta de a le darui celor dragi ceva unic si personalizat. Prima mea ilustratie, a fost facuta cadou unor prieteni buni, la cununia lor. De acolo, am tot primit solicitari pentru astfel de ilustratii personalizare, asa ca m-am decis sa ii ajut si pe altii, prin crearea unu cadou personalizat.

La Zien.ro o sa gasesti ilustratii personalizate in rama, pe care le poti oferi cadou persoanei iubite, prietenilor, parintilor sau oricarei persoane care apreciaza cadourile 100% personalizate si unicate.

Daca iti doresti sa ai o nunta sau un botez altfel, atunci ai nimerit perfect! Aici poti gasi toata gama de papetarie de nunta/ botez. Invitatii, meniuri, numere de masa, plicuri pentru dar, panouri invitati, stickere sau etichete pentru marturii, toate unice si ilustrate cu actorii principali ai evenimentului (mirii/ parintii si bebelusul).

Ilustratiile sunt desenate de mana, pe o tableta digitala, fiind 100% unice si personalizate. Poti vedea mai multe exemple de ilustratii pe paginile de Facebook si Instagram.

X